Скандалната Анита Майзер била любовница на Митьо Пищова!

Етикети: , , , , , ,

Анита МайзерСензационни разкрития направиха колегите от skandalno.net. Те писаха, че от достоверни източници са научили, че Анита Майзер, която наскоро предизвика бурен скандал у нас заради външния си вид и участието си в “Мисис Свят”, всъщност е откритие на Митьо Пищова. 

Оказа е, че скандалната Майзер го е играла като момиче на повикване на Митьо Пищова преди години. Говори се, че именно той е спонсорирал и кариерата ѝ на чалга певица, а по-късно и на еротичен модел. Според клюката, Майзер е поддържала интимна връзка с Пищова почти 2 години, но в един момент внезапно го зарязала. Запознати коментирали, че причината за “раздялата” между тях е била рязко стапящата се банкова сметка на Пищова, а освен това на Анита ѝ писнало да бъде момиче на повикване. 

По времето на връзката им Пищова бил много влюбен в Майзер, а всеки човек щом ги видил из Велико Търново разбирал, че тя му е държанка, а той ѝ е спонсор и между тях всъщност няма никакво привличане, а за любов и дума не можело да става. Източниците, които разкриха тази доста пикантна информация за Анита и Митьо Пищова споделили пред медиите още, че на този етап Анита и Пищова не поддържат никаква връзка и тя дори не му се обаждала, за да го пита как е, предвид сериозното му здравословно състояние.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *