Симона Загорова показа гъсти и черни косми на ръцете (ФОТО)

Симона ЗагороваВ мрежата започнаха да се гаврят с нея, а девойчето, което обича редовно да се кипри като известната си майка Глория, явно все още не е чувало за кола маска… В крайна сметка тя е още млада и няма защо да бърза да се подлага на такива процедури, но това е в разрез с имиджа на опасна мадама, който се опитва да докара напоследък, забеляза Kliuki.net.

Отново се натъкваме как позира със сластен поглед заедно с приятелка в заведение.

Присвила очи, с тежък грим и разголена рокля, Симона Загорова определено е като едно изкушение за кавалерите в нета. И не само, на живо тя е още по-привлекателна и момчетата се избиват за нея, но тези гъсти косми по ръцете й, ще развалят всичко, коментират я зад гърба й.

„Симонче, каква е тази вълна, не можеш да скриеш, че си брюнетка, колкото и да си правиш руси кичури!”, „Да обръснем спешно Симона”, гаврят се с нея във виртуала. Някои разбира се, приемат на майтап нещата и не намират гледката за фатална, а други убиват от майтап Симона Загорова. Дъщерята на Глория обаче често хвърля залп и изумява с приумиците си, което я прави мишена за остри критики. Тя не изглежда да си взима поука и все е на топа на устата на хората, още от сега.

Вижте и вие какви гъсти и черни косми на ръцете показа Симона Загорова!

Източник: kliuki.net

4 коментара по “Симона Загорова показа гъсти и черни косми на ръцете (ФОТО)

  1. abe vie ludi li ste? Vseki 4ovek ima kosmi na rusete, a i neinite ne sa gusti ..wtffff?!!! qvno nqma kakvo drugo da pi6ete i si izmislqte tupotiii

  2. абе, я се стегнете. що по дяволите я тормозите? кво толко и е на грима? и кое и е разголеното на роклята? плюс това, космите не са чак толкова гъсти, че да ги маха. толкова завиждате, че не е истина просто.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *