Сестра Галева се изложи като кифладжийка, Диков я навря в кучи г*з

Мая Манолова и Ангел НайденовОстрието на БСП се оказа много тъпо. Мая Манолова взе да дава „на заето“ в момента, в който Сашо Диков я подложи на кръстосан огън за новите министри в предаването „Дикoff“ по Нова телевизия.

Какви експерти са тия,бе, Мая – затапваше култовият журналист хлевоустата депутатка, известна в Кюстендилския край като „сестра Галева“. Той я попита какъв е експертния опит на външния министър Вигенин, който няма един ден трудов стаж в дипломацията. Обаче има една снимка как Вигенин и Станишев са се излегнали един до друг на яхта в морето и на това се крепи кариерата му. Какъв е експертният опит на икономическия министър Драгомир Стойнев, който в миналия парламент беше шеф на комисията по социалните дейности, попита Диков. Единственият актив на тия двамата е, че са близки приятели на Сергей Станишев, отсече ТВ водещият.

Той обвини Мая Манолова, че се е уплашила да дойде в студиото с министъра на отбраната Ангел Найденов, с който живеят заедно без брак. Тук Стажанта уцели болното място на непукистката, която отмъкна хрисимия червен депутат от семейството му преди две години като остави съпругата на сегашния министър на отбраната да отглежда сам-самичка болното им дете. Манолова контрира Диков, че тези въпроси подхождат на жълтите медии.

На телевизионния водещ не му мигна окото и застреля наглата Мая с въпроса: а ти като заместник-председател на парламента бива ли да говориш публично, че ГЕРБ събира милиони, за да подкупи конституционните съдии да отсъдят касиране на изборите от 12 май, имаш ли доказателства, Мая?! Кажи, де, имаш ли доказателства за тези тежки обвинения?! Манолова призна, че няма никакви доказателства, просто така се говорело. Тя само повтаряла какво е чула… Това не прилича на един заместник-председател на парламента, контрира напълно логично Сашо Диков.

Мая Манолова стъпи накриво като като заяви, че бившият министър на икономиката и енергетиката Делян Добрев има диплома по изкуствознание. „Препоръчвам на Мая Манолова да научи английски език, преди да коментира какво е моето образование, заяви по телефона Добрев.“ Той обясни, че е завършил икономика в Америка,където тази специалност е в департамента за хуманитарни науки, бил е председател на парламентарната икономическа комисия и заместник-министър по енергетиката, преди да оглави МИЕТ.

Запитан от Сашо Диков, депутатът от ГЕРБ коментира и скандала между бившия транспортен министър Ивайло Московски и Волен Сидеров. „Аз бях пряк свидетел на конфликта. Нямаше реплики, Московски се усмихна, на което лидерът на „Атака“ каза, че ще му изтрие усмивката от лицето и го нарече „мръсен мангал“. Колегата отговори, че няма да търпи обиди, и го повика да се разберат извън сградата на парламента“, сподели Добрев впечатленията си от скандала между националиста от Тройната коялиция „Гея, Бея и Злодея“ и депутата от опозицията Ивайло Масковски в пленарна зала.

Преди няколко седмици и Люба Кулезич в ефира на Нова телевизия завря Мая Манолова в кучи г*з като я попита директно: защо в Кюстендилския край наричат червената депутатка „сестра Галева“?! Манолова запецна яко и до края на разговора изнерви зрителите с несекващо „ъъъъъ-кане“, което издаде огромното й притеснение.

Един коментар по “Сестра Галева се изложи като кифладжийка, Диков я навря в кучи г*з

  1. Тройната коялиция “Гея, Бея и Злодея” а. на каза:

    xa xa xa Тройната коялиция “Гея, Бея и Злодея” xa xa

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *