Сензация! Учени откриха НЛО на дъното на Балтийско море

Етикети: , , , , ,

НЛОУчени откриха НЛО на дъното на Балтийско море!

Учени, които вече няколко години се занимават с проучването на странен обект, паднал в Балтийско море, разкриха, че мистериозният древен обект, който изследват най-вероятно е НЛО от преди 140 хиляди години.

Петер Линдберг, който вече няколко години се занимава с изследването на необикновения предмет на дъното на Балтийско море, разкри, че това не е обикновен обект и на Земята друг подобен не е открит до сега. Според него неидентифицирания обект е изработено още през Ледниковия период, но не е изключено да датира и още от преди това.
Сонарните изследвания, които са били направени на обекта са установили, че той е около 60-метров диск с изключително правилна форма и се извисява на около 4 м. над морското дъно. Обектът много наподобявал на космическият кораб от “Междузвездни войни”, а до самият кораб води доста широка лента, която водолази определят като “спирачен път”. Веществото, от което е направено НЛО-то също не е известно за сега. То много наподобявало на камък, но не е и никой до сега не е установил на 100 % от какво е изработен странният обект. Само по повърхността на “кораба” имало каменни образования, но горната и долната част на НЛО-то е куха, предадоха колегите от razkritia.com.

Дали това е истинско НЛО обаче, и как точно се е озовало на морското дъно, за сега не е ясно на 100 %, а изследванията продължават.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *