Михаела Филева разкри официално кое е новото ѝ гадже! Вижте!

Етикети: , , , , , , , ,

Михаела ФилеваМихаела Филева отново се носи на крилете на любовта!

Поп певицата съвсем наскоро разкри, че отново е влюбена и се чувства много добре с човека до себе си. За разлика от другите изпълнителки обаче, Филева държи личните ѝ отношения да не са медийно достояние и крие връзките си от обществото, защото е на мнение, че колко по-тайна е една връзка, толкова по-трайна ще бъде тя.

Пред бляскаво списание певицата сподели, че има човек до себе си, в когото е страшно влюбена. Колегите от razkritia.com, пък, писаха, че въпросният любим на Филева е рапърът Павел. Именно с него певицата се появи не отдавна на площад “Батемберг”, където имаха съвместно участие. Именно там Миха демонстрира близост с Павел, а малко по-късно потвърди, че има връзка с рапъра, въпреки че не показват чувствата си много-много пред обществото.
Наскоро певицата бе гостенка и на музикалното реалити “Х-Фактор” , от където всъщност потръгна и кариерата ѝ. По време на шоуто, тя се обърна само към участниците, което ясно показа, че не изпитва към журито в предаването кой знае колко добри чувства, и най-вече към Саня Армутлиева, която е шеф на музикалната компания ” Виржиния рекърдс”. Михаела посъветва всички участници в музикалното реалити никога да не се предават и да не се отказват от мечтите си, а също ги посъветва и повече да вярват в себе си, за да успеят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *