Сензация! Азис и Преслава изригнаха! Ще правят дует?!

Етикети: , , , , , ,

Азис и ПреславаЕдна от най-обичаните и харесвани фолк певици- Преслава и Краля на поп-фолк музиката- Азис изненадаха всичките си почитатели и предизвикаха истински фурор в нета.

Всъщност, нито Преслава, нито Азис са разкри официално, че подготвят съвместен проект и вече работят по първия си дует. За сметка на това обаче, те намекнаха, че готвят изненада за всички свои фенове, като публикуваха своя обща снимка в социалната мрежа Фейсбук. И за да привлекат още повече интереса на медиите и феновете си загадъчно намекнаха, че замислят нещо с коментар над снимката, който гласеше: “Очаквайте скоро”.

Именно този коментар, който оставиха двамата изпълнители на общата им снимка наведе на мисълта, че Азис и Преслава са замислили нещо грандиозно и съвсем скоро ще изненадат всички свои почитатели с ново, съвместно парче. За сега и двамата изпълнители на са коментирали официално въпроса дали готвят съвместно парче, но ако съдим по коментарите под снимката, феновете още от сега са убедени, че това ще бъде един от тоталните им хитове, които ще се запомни и остане във времето. Някои малко по-хапливи фенове дори коментираха, че в момента, в който дуетът на Азис и Преслава излезе на музикалния пазар ще е добре за другите изпълнители просто да спрат да правят песни за известно време, защото никой няма да ги слуша.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *