Сензационно: Моника на Станишев изкарала 24 милиона от пиар?!

Моника и СтанишевСлед грандиозния европейски скандал „Хохегер“, в който беше замесено името на Моника Йосифова като получила милиони от правителството на Тройната коалиция, името на любовницата на Сергей Станишев отново изплува в скандал.

Според тиражираната информация половинката на Сергей Станишев е спестила доста повече от своята работа като PR в последните десетина години…А това за обикновения гражданин означава, че тази професия е една от най-доходните в България.

И тук изникват логични въпроси…Защо през всичките тези години Моника е печелела най-апетитните проекти в тази област, обслужвайки различни министерства по време на управлението и на НДСВ, и на Тройната коалиция, и на ГЕРБ? Тя ли е най-добрата специалистка в тази област, за да прибира милиони? Има ли намеса лично на Сергей Станишев и други хора от ръководството на БСП, докато партията бе във властта и това не е ли конфликт на интереси? Защо голяма част от договорите с PR агенцията на Моника Йосифова останаха на тъмно? И не на последно място по важност – колко точно пари е изкарала половинката на Станишев, за да може да „складира“ поне 35 милиона лева във финансовия до скоро рай Кипър? А какво правим, ако всъщност парите са на лидера на БСП и откъде идват те? Дали не са спечелени по времето, когато Станишев бе премиер?

Предугаждайки обществения интерес към произхода на парите, LiveNews потърси коментар от ръководството на най-влиятелните политически сили. Ние искахме да разберем възможно ли е чрез PR да се заработи въпросната сума и не се ли компрометира ръководството на БСП? Политиците, обаче така и не пожелаха да се ангажират с конкретно мнение. Може би защото и тяхната работа не е съвсем чиста.

Оказа се, че водещи фигури сред социалистите не са запознати със списъка и с аргумента за липсата на обективност в изтеклата информация отказаха коментар. „Не знам и не мога да коментирам. Нямам ли обективна информация, избягвам коментари“, отсече Румен Петков от БСП. „Това са лични неща, звъннете на Сергей Станишев, не им следим счетоводството“, коментира и Кирил Добрев.

Източник: LiveNews

2 коментара по “Сензационно: Моника на Станишев изкарала 24 милиона от пиар?!

  1. Всичко е изписано на лицето на Станишев!Начинът по който говори, очите, жестомимиката….!Направете си опит!Когато слушате негово изявление спрете звука на телевизора и само гледайте!Целият фалш, арогантност и безцеремонност са изписани на лицето на този човек!Той е от типа хора които директно в очите без грам свян казват на черното бяло и те убеждават спокойно, хладнокръвно и безцеремонно,че си сляп и ,че не си в състояние да видиш!Станишев си остава най-отвратителния човек,правил и продължаващ да прави поразии в държавата,но и човек продължаващ да Цоца на наш гръб!А дали сме слепи?Май , май наистина сме, щом като допуснахме такъв престъпник отново да дойде в полезрението ни!Не заслужава да го виждаме, камо ли да слушаме лъжливите му изказвания, пълни с патос и лицемерие!Ненавиждам този човек!Най-отвратителният от всички БОГОПОМАЗАНИ политици!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *