СЕДМИЦАТА ЗАПОЧВА С МНОГО СЛЪНЦЕ – ЗАТОПЛЯ СЕ

sEA SUNRISE BGNES

До петък максималните температури ще надхвърлят дори 37 гладуса

Днес ще бъде предимно слънчево, валежи не се очакват, а дневните температури ще бъдат между 28 и 33 градуса, на места в Северна България до около 34 градуса, по Черноморието – 28 градуса, за София 29. И утре ще бъде слънчево и малко по-топло. Температурите ще се повишат слабо и ще бъдат между 29 и 34 градуса, за София около 31 градуса.

Над планините ще има значителна облачност следобед. Вятърът ще е до умерен от североизток. Над 2500 метра височина температурите ще са около 10 градуса.

Над Черноморието времето ще бъде слънчево. По южното крайбрежие ще има повече облаци следобед, но без валежи. Температурите ще са между 28 до 30 градуса. Водата пък е с температура от 25 до 27 градуса.

В сряда максималните температури още малко ще се повишат и вече на места в Северозападна и Югозападна България температурите ще достигат 36 градуса, за София около 32 градуса. По Черноморието в сряда ще има разкъсана облачност и температури около 30-31 градуса.

В четвъртък над цялата страна ще е слънчево с температури около 30-35 градуса. По Черноморието също слабо ще се повишат и ще бъдат около 32 градуса. В петък съществена промяна на времето не се очаква, а на места в Южна България температурите е възможно да прехвърлят 37 градуса. В събота и неделя се очертава да бъде отново слънчево и топло.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *