Русата Златка НАЖЕЖИ ефира с гореща тренировка!

Златка РайковаРусата Златка навири фатално прелести докато тренира на пътечката!

Красавицата Златка Райкова взриви ефира с горещите си изпълнения в Къщата.

Райкова реши да потренира доста сериозно тази сутрин в Къщата, но само по семпло потниче и отдолу…. без бельо. Сами се досещате какво лъсна, докато Злати подскачаше пъргаво на пътечката….

Родната ни моделка Златка Райкова привлече погледите на всички в Къщата, както и вниманието на цялата аудитория с горещата си тренировка. Подобно на съквартирантката си Лияна, Райкова също реши да размята пищни прелести на пътечката и невероятна гледка лъсна на хоризонта. Всички видяха сочните форми на Злати, която не спря да се опипва през цялото време и да си ги намества, тъй като на моменти имаше опасност да излязат изпод деколтето й. Райкова определено нажежи ефира и взриви цялата аудитория.

Мъжката част от феновете наистина останаха много доволни от гледката, която им предложи Златка. Красавицата също не стана назад от останалите си съпернички в Къщата и реши и тя да се “разхвърля” малко. Райкова дори не се притеснява, че приятелят й Георги също е в Къщата и следи всяко едно нейно действие от близо, пишат от kliuki.ws.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *