Рогоносец изхвърли невярната си жена чисто гола на улицата

Етикети: , , , , , , , , , ,

РогоносецКуриозната случка се разиграла в китново българско градче Сандански, което се намира в Югозападна България. Рогоносецът от доста време подозирал, че съпругата му му изневерява, но не бил сигурен. До скоро обаче.

Една нощ мъжът решил да направи капан на жена си, за да разбере дали “благоверната му” му изневерява. Двойката, както винаги, вечеряли, след което си легнали, но този път мъжът само се престорил на заспал. Когато обаче жена му си помислила, че мъжът ѝ спи, тя се измъкнала от домът им и отишла в съседния апартамент, където я очаквал съседът ѝ. Мъжът изчакал прелюбудейците да се отдадат на креватни забавления, след което връхлетял с юмруци и ритници върху тях.

След като пребил съседа си, мъжът решил, че жена му вече няма право да се прибира в апартамента им и я изхвърлил на пътя, ЧИСТО ГОЛА, посред нощ. Заради писъците на жената по време на боя между мъжа и любовника ѝ, цялата улица покрай жилището им се разбудила, а съседи на скандалната двойка повикали полиция, които да отведат голата дама, за да не ѝ се веят срамотиите по улицата. На мястото веднага е пристигнал полицейски екип, който е прибрал жената в патрулката, а побеснелият рогоносец е бил задържан, за да даде писмено обяснение за действията си в РПУ-то. За пребитият любовник на палавата дама, пък, е бил повикан медицински екип, който да се погрижи за него.

Полицията е разпитала и двете страни по случая, а съседи на двойката коментирали пред медиите, че случката се е развила точно като по филмите, предават колегите от skandalno.net.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *