Райна се предлага на инспектори от НАП?!

Етикети: , , , , , ,

РайнаРайна от месеци има проблеми с данъчните

Райна се предложила на двама данъчни, за да отърве глоба, твърдят очевидци

Райна се е предлагала на инспектори на НАП! Скандалното обвинение идва от гостите на столично заведение, където певицата имала участие. И където най-неочаквано за нея буквално била приклещена от екип данъчни служители. Пред очите на ошашавените фенове, които дори не осъзнали какво се случва. А проблемът в ситуацията бил, че Райна вече е получила няколкостотин лева бакшиш, които няма как да декларира, предават от razkritia.com.

Изпълнителката била силно смутена от присъствието на данъчните – двама мъже, и ги помолила да отидат в задната част на заведението, за да не я излагат пред феновете й, научиха от hotarena.net. Там обаче се случило нещо прелюбопитно. Хора от персонала на дискотеката разкриват, че Райна едва ли не се предложила на инспекторите, само и само да отърве глобата.

Пайнерката използвала предтекста, че трябва да смени сценичния си тоалет с нормални дрехи и буквално се разхвърлила пред шашардисаните данъчни. „Остана пред тях само по прашки“, разказват с недоумение хора от персонала на нощното заведение. Очевидно разкрепостеното й поведение обаче се оказало успешно и чалгаджийката успяла да отърве както глобата, така и акта за административно нарушение.

Самата Райна очевидно не намира нищо нередно в начина, по който се е отървала от плащането. Нещо повече, певицата не спира да обяснява, че е обект на проверки от страна на НАП неправомерно. По думите й, зад атаките на данъчните стоят недоброжелатели, които искат да съсипят кариерата й. Която всъщност е доста залязвща, особено след раздялата й с колегата й Константин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *