Разкритие! Разбулиха строго пазена тайна на САЩ за Антарктида!

Етикети: , , , , ,

АнтарктидаРазкритие около най-пазената тайна на САЩ за Антарктида излезе наяве

Разкритие около най-голямата тайна на САЩ за Антарктида излезе наяве. Оказва се, че на ледения континент няма само сняг и бели мечки, а и мистериозна загадка, за която дори не сме и подозирали.

Калифорнийски телевизионен екип, изчезнал през 2002 г., е оставил след себе си видео и история за древни руини, открити под леда на Антарктида. Продуцентите отишли да снимат филм на ледения континент, но изчезват безследно. По-късно са изпратени да ги издирват военноморските сили на САЩ. Те откриват любопитни документи и видеозаписи в базата на екипа, макар от него да няма и следа.

Откритите материали, обаче са забранени за излъчване, разкрива археологът авантюрист Джонатан Грей от World Education Research Ltd в свое интервю. По време на експедицията е направено разкритие за съществуването на древна цивилизация под ледовете на „бялото кралство“, за което военните не искали да се разчува.

Разкритие за тайнствени пирамиди изнерви правителството на САЩ

Представител на дружеството казва, че навремето „правителството на САЩ е обявило, че ще предотврати излъчването на видеото, което са заснели от тв екипа, а по-късно е било намерено от членовете на ВМС на Антарктида. На него е запечатан мащабен археологически комплекс 3200 метра под повърхността на леда“, пише puls24.mk.

„Екипът „Атлантида тв“, които заснеха видеото все още се водят като изчезнали“, разказва Грей.

Адвокатите на продуцентската компания остро протестирали срещу заплахите на военните. Какво всъщност са се опитвали да скрият от правителството на САЩ?

ТВ екип мистериозно изчезва  по време на проучванията

„Двама членове на ВМС, които са видели видеото са описали съдържанието му на изследователите на държавната научна фондация, когато се върнали в станцията Амундсен Скот на южния полюс“, посочва Грей.

Те споделят, че са показани зрелищни руини и пирамиди, в които не бива да навлизат.led 2

Военните отричат историята, а също така оспорват и достоверността на видеото. Източници от ВМС обаче казват, че са открили видео в изоставена дупка 160 км западно от станцията „Восток“, а на него имало записани наистина любопитни кадри. Мнозина смятат, че видеото е заснело намира изгубен град на Антарктида.

Междувременно друг екип от изследователи твърди, че са открили три древни пирамиди на ледения континент. Те са неясни, но са показани три пирамиди, чието наличие в „леденото кралство“, трудно може да се обясни.

Международният екип се състоял от учени от САЩ и няколко европейски държави. Две от трите огромни пирамидални структури са открити около 15 км във вътрешността, а третата се намира недалеч от брега и се вижда ясно от океана. Какво е значението на тези пирамиди? Има ли някакво разкритие, за което правителството на САЩ не иска да се знае? Въпроси, които не само учените си задават.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *