Пълен смях! Андреа с оранжеви мустачки и избухнала прическа (ФОТО)

АндреаАндреа подлуди от смях хората в нета, показвайки новата си прическа и поредната си фотошоп издънка!

„От автобронзанта и от програмата, с която е замазвала недостатъците си, изглежда има оранжеви мустачки, а челото й е доста странно…”, обсъждат певицата.

Половинката на Кубрат Пулев много си пада по корекциите, не само по пластичните, както стана ясно напоследък. Тя ту си прави несъразмерна главата, ту си издължава прекомерно тялото, а сега сгафи и с лицето си.

Макиажът й оставя впечатлението за доста нехарактерно решение и определено положението не е никак хубаво… Това даде повод за обилни подигравки по неин адрес. Андреа все дразни публиката с изкуствените си пози и чупки, редовно я сочат с пръст за изцепките, но тя пък няма вид на дама, която си е взела поука. Даже напротив!

Може пък да се закача нарочно с феновете, за да види дали ще забележат, кискат се още във виртуала. А пък на Андреа въобще не й липсва внимание и обожатели. Блондинката дори беше обявена от Венета Райкова за най-горещата звезда на лятото, тъй като отново показала прелестите си в родно мъжко списание.

Явно любимият й не е от ревнивите и й позволява все така да интригува ценителите. Когато го прави с тяло, а не с фотошоп, всеки й вика „Евала”! В случая обаче Андреа си навлече забавни подмятания зад гърба, ала блондинката хич не е от тези, които се трогват от чуждото мнение.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *