Простотия без граници: Мишо Шамара и баби държат сметка на френския посланик

Мишо Шамара и бабиГраждани от групата в подкрепа на Орешарски, които се събират пред НДК, този път се разнообразиха и се срещнаха пред френското посолство в София. Ако не е смешна тази активност, ще е доста трагична, но те изразяват недоволство от „намесата на френския посланик във вътрешните работи на страната ни“ с писмото, изпратено от Филип Отие и германския посланик Матиас Хьопфнер.

Рапърът Мишо Шамара, който вече е и политически пристрастен, бе с новите си беквокалистки – група надъхани червени бабички. Той попита къде е бил френският посланик през февруарските протести и при предишното управление на Бойко Борисов и не е взел отношение. Представител на френското посолство излезе и покани четирима представители на контрапротестиращите за среща с посланик Отие.

Така за днес платените клакьори си изработиха надницата и тази вечер контрапротест на пилоните на НДК няма да има.

Източник: bulgaria-news.bg

Един коментар по “Простотия без граници: Мишо Шамара и баби държат сметка на френския посланик

  1. Това безмозъчно тиквениче е още по-смешен, тъп и излагащ поръчителите му вариант даже от Сидеров (болния мегаломан). Докъде са стигнали в старческото си безумие червените бабички, че да се слеят в „борчески екстаз“ с този боклук! Каква еднородна мощна „юначна“ маса представляват те всички. Едните пълнят памперсите си със същото това, което излиза от „устата“ на Шамара. Абсолютно ЕДИНОМИСЛИЕ и ЕДИНОДЕЙСТВИЕ!
    Напред, другарки и другари, за още ШАМАРИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *