Принц Чарлз на нож с Мидълтън и принц Андрю (Какво ги скара?)

Етикети: , , ,

Принц Чарлз на нож с Мидълтън Принц Чарлз се дистанцира от брат си и семейство Мидълтън, какво ги скара?

Подводни течения в Бъкингам предизвикват сериозно вълнение в двореца. Принц Чарлз и брат му принц Андрю са на нож след скандала с непълнолетната американка, която обвини херцога на Йорк, че е имал връзка с нея. Но освен с брат си, принцът на Уелс е скаран и със семейство Мидълтън. А причините за това се оказаха доста необичайни.

Въпреки че кралското семейство се радва на новото бебе, принц Чарлз е и малко разочарован. Причина за това е, че по всяка вероятност малчуганът отново ще бъде предаден на грижите на семейство Мидълтън и няма да израсне близо до бъдещия крал на Англия.

„Принц Чарлз обожава Джордж и съжалява, че го вижда толкова рядко. Наясно е, че и втория си внук ще вижда само по празници, а това го прави раздразнителен и той ревнува, че семейство Мидълтън ще прекарват повече време с децата“, издават служители на Кларънс хаус.

За ситуацията с принц Андрю, някои от съветниците му намекват, че принцът се старае да се дистанцира от скандала с брат си, за да не бъде самият той засегнат. „Престолонаследникът никога не е бил особено близък с останалите си братя и сестри, но сега умишлено стои настрани, тъй като имиджът на кралската фамилия е много сериозно засегнат. А като бъдещ крал той трябва да пази реномето си“.

От обкръжението на принца разкриват още, че не само Андрю страда от скандала. „Когато принц Чарлз стане крал, Андрю би могъл да има повече влияние, отколкото сега. Но той и дъщерите му Йожени и Беатрис са изолирани в периферията. Двете кръвни принцеси не бяха включени в антуража на принцеса Кейт, което не само е обида за достойнството им, но накърнява и обществения им статут. За всички е ясно, че те са в изолация от най-близките кралски наследници и при следващата смяна на властта, ще бъдат поставени в периферията — т.е. без никакво влияние в двора“, разкриват още източници пред „Дейли Мейл“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *