Преслава официално призна за радялата си с Бирмата!

Етикети: , , , ,

ПреславаОт дълго време се спекулира из медиите въпроса дали Преслава и Бирмата все още са заедно, или не. И ето, че фолк фурията най-после проговори официално по въпроса и разкри какви са отношенията ѝ с Георги Станове.

Пред списание “Story” лично Преслава сподели, че от доста време вече с Бирмата са разделени, но продължават да се виждат на разни места. Според нея, именно за това хората си мислят, че с него все още са двойка, но това съвсем не било така. Оказа се, че Преси и Жоро отдавна са взели решението да прекратят отношенията си, защото просто пътищата им са се разделили. Но въпреки всичко са останали приятели и за това Преси продължавала да се вижда с него, понякога от чиста случайност, а понякога планирано. С майка му- Лидка Станоева, пък, и до ден днешен си комуникират като истински приятелки и почти всеки ден се чуват по телефона, а при всеки удобен момент излизат и на разходка.

Самата Петя разкри официално и, че вече не се съобразява с никого, което се е отразило много добре и на кариерата ѝ. Многобройните ѝ фенове също забелязаха особения заряд, с който певицата от известно време пуска хит след хит. Преслава обаче сподели още, че песните, които е направила последно време не описват статута ѝ на самотница в момента. Просто наскоро е провела сериозен разговор с един от най-добрите си приятели- композитора Велислав Драганински, който я е надъхал да започне малко повече да експериментира, а тя се е съгласила. Което, пък, и донесе няколко доста успешни и харесвани парчета и много покани за участия в поп-фолк клубовете из цялата страна. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *