Предстои ни мач с Лудогорец на 05.10.2012

Етикети:

Миньор ПерникПредстои ни тежък мач с Лудогорец, а след последния мач с Ботев Враца, който завърши 0:1,  ето и коментара на Николай Тодоров, старши траньор:

“Много добре знаехме какво ни очаква с оглед на това, че сме на последно място. Изключително важен мачбеше за нас. Опитахме се да подходим максимално сериозно спрямо силните страни на съперника. Жалкото е, че не успяхме да оползотворим създадените положения. Допуснахме колективна грешка при гола след неразбирателство. Това се оказа решаващо за загубата.”.

“Нашата ситуация беше трудна, а сега е изключително трудна. Нормално е всички да са унили с оглед на загубената среща. След загуба не е добра обстановката. Всеки един си е дал ясна представа за случилото се. В момента нямаше никакъв коментар в съблекалнята. Трябва всички да си повярваме и да работим здраво, за да излезем от тази ситуация.”, допълни старши треньорът на “чуковете”.

“Проблемите ни в атака не са от днешната среща, след като сме вкарали толкова малко голове. За да спечелиш даден мач, винаги трябва да вкарваш повече от противника. Негативните резултати, които се натрупаха ни държат под напрежение и не успяваме да реализираме положенията си. Не знам дали само тази среща ще бъде фатална, защото положението ни се утежнява с всеки изминат кръг.”, завърши Тодоров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *