Почина Камелия Бончева – съпругата на Ангел Бончев

Камелия БончеваНеотшумели от рака проблеми са водили към смъртта съпругата на Ангел Бончев-Камелия. През август в интервю за „ШОУ“ Бончев казва, че съпругата му е добре, болестта е овладяна, но все още има някои проблеми. Ангел Бончев и съпругата му са сред отвлечените от бандата на „Наглите“. С него групата на престъпниците се е държала най-зловещо, като два от пръстите му са отрязани. За да бъде освободен след 50-дневен плен, близките му платиха откуп от над 350 000 евро.
При предаването на парите обаче бе отвлечена съпругата му Камелия. За нейната свобода “Наглите” поискаха 157 000 евро да бъдат преведени по сметка на фондация „Утре за всеки“.

И до днес парите не бяха върнати на семейството, въпреки че те настояваха за това. Никога преди това Бончеви не са чували името Нина Хаджийска, не съм я познавали и не знаели нищо за фондация „Утре за всеки“.От есемеса на Наглите Ангел Бончев разбрал, че те съществуват.

Парите не са доброволно дарени, няма значение дали Камелия е болна, или е добре, щяхме да си искаме средствата, категоричен бе Бончев, който посочи, че договорът с фондацията е сключен под заплаха и трябва да бъде обявен за нищожен. Аз имам семейство – жена и деца, тези пари ни трябват, отсече през лятото Ангел Бончев.

Стресът и ужасът, който съпругата на Ангел Бончев изживява в момента, когато научава, че той е отвлечен, са отключили рака, смятат специалистите. Според тях точно стресът е довел до срив на организма на Камелия и е провокирал появата на коварното заболяване. „Беше ужасяващо, имах чувството, че няма да има край, всеки ден неизвестността те убива малко по малко. Тези 50 дни, в които аз бях отвън и се борех да достигна до там да дам парите и да могат да го освободят… беше ужасно!

Следващите две отвличания на Киров и на детето на Румен ги преживях по същия начин, защото знам и от двете страни как е. И отвън, като чакат близките и се борят, и от обратната страна. Защото от теб зависи всичко. Знам какво е да си вътре – там стоиш и чакаш и не знаеш какво ще ти се случи, защото нищо не зависи от теб. Няма да забравя – не бяха минали и четири дни от неговото отвличане и се наложи да отида до магазина, защото все пак децата ми трябваше да ядат нещо. Влязох в супера и първото нещо, което видях на стелажа, беше един вестник, на който пишеше с големи букви – „Ангел Бончев – убит, жената и децата му – в неизвестност!“, сподели преди време Камелия, която вече претърпя няколко тежки операции и усложнения.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *