Потрес! 18-годишно момиче ще се омъжва за баща си!

Етикети: , , , , , , , , , , ,

потресТази потресаваща история разказаха накратко колегите от silnabulgaria.com, позовали се на информация от американското издание ” The Daily Mail”. Именно те разкриха, че 18-годишно момиче от Америка ще се омъжи са собствения си баща, с който не са се виждали над 12 години.

Връзката между 18-годишното момиче и баща ѝ започнала чрез кореспонденция във Фейсбук, където мъжът открил детето си преди около 2 години. По това време момичето, чието име не се споменава, все още ходило на училище. След няколко по-задълбочени разговора обаче бащата определил среща на собствената си дъщеря чрез Фейсбук кореспонденция, а след нея започнали да се виждат все по-често. Не е ясно защо бащата е зарязал дъщеря си, още докато тя е била на 5-6 годинки, нито къде е майката на момичето. Факт е, че в настоящия момент момичето и собствения и баща са двойка и дори не крият връзката си от обществото.

Пред изданието девойката е коментирала и, че с баща ѝ обмислят за в бъдеще да имат и деца. Тя е категорична, че ще роди от баща си и изобщо не се притеснява от кръвосмешението, защото е проучвала въпроса с кръвосмешението и генетичните проблеми, които могат да имат децата им и е заключила, че не е задължително те да бъдат урудливи. Освен това двойката обмисля да се премести и в Ню Джърси, където кръвосмешението между възрастни хора от един и същи род не е незаконно и не пада под ударите на закона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *