Потрес! Изнасилено малолетно момиче защити насилниците си в съда?!

Етикети: , , , , , , ,

момичеИзглежда посегателствата от деца към деца, зачестяват все повече и повече!

Още по-шокиращото и ужасяващо е, че насилниците вече далеч не се ограничават с побои и тормоз, а изнасилват жертвите си, коментират от 24chasa.bg.

12-годишно момиче е било изнасилено, не от един, а от цели двама! Първият, всъщност още е дете, защото е само 11-ти клас, а вторият – студент в елитният Московски университет! Двете момчета поканили малолетната Катя в квартирата си. След това и предложили да опита леки, но забранени от закона вещества. Защо момичето се е съгласило, не е съвсем ясно. В момента, в които изпаднала в несвяст, ученикът и студентът я съблекли и започнали да се редуват, да я насилват!!!

Най-странното в цялата ужасяваща драма е реакцията на самото 12-годишно момиче! Тя, едва ли не, защитила своите насилници, след като родилите и подали сигнал в полицията. Катя, заявила, че никой от двамата не я е карал да прави нищо насила, тя сама отишла в дома им и сама употребила забранените вещества. Майката и бащата на момичето са потресени и твърдят, че след като сигнализирали властите за блудството с дъщеря им, студента е идвал в дома им да ги заплашва!

Родителите на момчетата, пък, вместо да потънат вдън земя, заради постъпката им също ги защитават! Майката на единадесетокласника  твърди, че нейният син няма нищо общо със случилото се и след като Катя изпаднала в несвяст, той не я е докосвал, а е отишъл в съседната стая, оставяйки я сама със студента.

Семейството на възпитаника от Московският университет, заявява, че 12-годишното момиче, едва ли не си е просело случилото се, защото била изключително развратна. Според тях, Катя изпращала свои провокативни снимки, на сина им, придружени с откровено мръснишки текстове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *