Потресаващо! Заснеха НЛО над Монтана

Етикети: , , ,

НЛОСтранен обект привлече вниманието на жителите на град Монтана наскоро! Те твърдят, че градът им е бил посетен от извънземни, а НЛО-то дори е било заснето.

Обектът, който се вижда на снимката, предоставена на медиите, наистина прилича страшно много на летяща чиния. Местните коментирали, пък, че са останали направо шашнати от “нещото”, което прелетяло през града им, предадоха колегите от chudesa.net. Разбира се, почти веднага, след като се разпространиха кадрите, на които се вижда НЛО-то, се появиха и коментари, че снимките са монтаж, колаж и прочие. Според жителите, които твърдят, че са видели на живо летящата чиния обаче, такова явление при тях не се е случвало.

В репортаж на Нова ТВ жена от Монтана на име Анастасия, коментира, че на другите хора им е много лесно да се смеят и да се подиграват, мислейки си, че посещението от извънземни на тяхна територия е измислица. За жителите на града обаче било голям шок. Самата Анастасия сподели, че лично е видяла НЛО-то през балкона си и дори го е снимала. Извънземният кораб обаче изчезнал за по-малко от минута, проблясвайки като светкавица.

За случая е бил осведомен и Института по космонавтика към БАН, а астрофизикът- професор Лъчезар Филипов е коментирал, че някои територии на България са доста по-любопитни на извънземните и за това често хората, които живеят по тези места виждат Неидентифицирани летящи обекти. Професора дори разкри, че няма да коментира въпроса дали наистина има извънземни, или не, защото било едва ли не смешно, тъй като в 21 век вече имало достатъчно доказателства, че не сме единствени в цялата вселена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *