ПОСРЕЩНАХА С ВИКОВЕ „ОСТАВКА“ И „ПАЛЯЧО“ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ПРИ НОЩНА ПРОВЕРКА В КЛУБ „БЕДРУМ“ НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ

Valeri Simeonov bgnes

Вицепремиерът нахлу в заведението с кордон полицаи, за да въдворява тишина

Поредна странна сцена по българското черноморие. Вицепремиер, пазен от кордон полицаи, щурмува едно от най-популярните дискотеки в Слънчев бряг – „Бедрум“, за да въдворява тишина. В социалните мрежи служители на заведението разпространиха видеоклипове от акцията. На един от клиповете ясно се чува как публиката в дискотеката крещи „Оставка“, и „Довиждане“, а вицепремирът неизвестно защо опитва да попречи на желаещ фотограф да го снима. Чуват се още „Палячооо“ и „Бедрум“.

От кадрите се вижда как хората искат да продължат купона, обясняват, че и те имат деца, а шумът не може да пречи на летовниците. Чуват се и обиди и псувни по адрес на проверяващите.

Симеонов предизвика спорни реакции още в петък вечер, когато по същия начин влезе в „Оксижен“  В резултат DJ Станчо, който в момента миксираше в клуба, се озова в ареста поради „отказ за съдействие“, след като отказал да предаде личния си лаптоп на полицаите. Именно затова на един от клиповете от тази нощ се чува как публиката скандира: „Станчо, Станчо“.

До момента МВР няма официален коментар за случая. Такъв не се е появил и на любимия туитър профил на вицепремиера.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *