Пореден СКАНДАЛ се задава! ДПС гласи свой човек за шеф на НСО!

Кой е следващият "експерт"?След фиаското с Пеевски, дебелокожието на коалиционните партньори стана феномен, непознат в историята ни.

Гигантският гаф с Делян Пеевски даде на гражданското общество първата, но единствена победа в най-новата ни история.

От там нататък настъпи тотален погром – заподозрени в престъпления в големи размери станаха депутати и губернатори, премиерът се среща с престъпници, лидер на парламентарна партия се държа като озверял дерибей срещу медиите. За разсейване на гнева народен пускаха по някой Мунчо, който да съсредоточава вниманието, а ДПС се готвела за реванш.

Докато изтикат президента в ъгъла и му отнемат възможно повече правомощия, от властта кроят как да нанесат пореден удар. Шефът на парламентарната комисия по отбрана Янко Янков (който е от листата на Местан) заяви, че предстоят законодателни промени в законите за службите. Началниците на разузнаването и на НСО ще се предлагат и назначават с вот от народното събрание. (Така както се случи и с ДАНС между другото).

Ужким нямаше да се бута шефа на НСО генерал Тодор Коджейков, но като доверен човек на Бойко Борисов, и гафът на конференцията на ДПС, когато Октай нападна Ахмед Доган, това го превърна в персона нон-грата.

Големият план бил да се предложи за шеф на държавните гардове – млад и амбициозен кадър, който да не е познат, но верен на партията.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *