Под прикритие 5 ще има, но без Куката

Етикети: , , , , , ,

КукатаПод прикритие продължава с нов сезон догодина

Под прикритие 5 ще има, за кеф на феновете, Мариан Вълев категорично отказва да участва

Под прикритие 5 ще има! Този слух от няколко дена упорито обикаля родното медийно пространство. Хора от екипа, стоящ зад най-успешния българския сериал, издават, че в момента се водят преговори за продължението му. Които най-вероятно ще се увенчаят с успех, предвид интереса на зрителите към поредицата. И множеството искания Под прикритие да има и пети сезон.

Така чаканото продължение на сериала се очаква догодина. За ужас на феновете обаче в него няма да участва може най-култовият образ във всички досегашни четири сезона, а именно Куката. Оказа се, актьорът, който се превъплъщава в образа на гангстера – Мариан Вълев, категорично е отказал да участва в продължението на продукцията.

Въпреки, че в края на четвърти сезон Куката влезе в затвора, сценаристите си оставиха вратичка да го върнат в пети сезон. Вълев обаче не иска и да чуе отново да влиза в ролята на гангстера. Според актьора образът на Куката вече е изчерпан и той повече няма място в Под прикритие. „За три години дадох всичко от себе си“, категоричен е Вълев, допълвайки, че обича образа, който изгради, но е време да се насочи към нещо друго, научиха от Vsekiden.com.

Според запознати обаче това далеч не е единствената причина за отказа му да се включи в новия сезон на продукцията. Оказа се, че Вълев е бил отрязан от създаването на сценария, въпреки, че в четвъртия сезон беше един от сценаристите. Заради прекалено многото сцени, изобилстващи от кръв и насилие обаче, е било взето решение той да не участва в писането на сценария за петата част.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *