“Под Прикритие” се завръща с нов сезон! Вижте какво ни очаква!

Етикети: , , , , , , , , , , , ,

Под ПрикритиеЕдин от най-любимите български сериали се завръща на малкия екран с чисто нов сезон. Става въпрос за най-успешната  българска продукция – “Под прикритие”.

Колегите от kliuki.net разкриха, че любимия на хиляди българи български филм ще има продължение и нов сезон- пети. Оказа се, че БНТ категорично са решили, че продукцията трябва да има продължение и снимките на новия- пети сезон ще започнат още през месец март на 2015 година. За голямо разочарование на много зрители обаче, продуцентите разкриха, че едни от най-ключовите фигури и персонажи в сериала ще си отидат, а любимецът на всички – Куката няма да се завърне. Според тях, неговият образ вече е изчерпан и няма какво повече да видим от него, а тази информация съвсем наскоро бе официално потвърдена и от самия Мариан Вълев. 

Още любопитни факти около заснемането на новия сезон на “Под прикритие” са местата, на които ще бъдат заснети новите серии. За разлика от предишните сезони, в този действието ще се развива предимно в съседна Турция и Македония, а не у нас, като идеята на продуцентите е да пробият и в Македония. Освен това за новия сезон се планува да има много нови герои, нови персонажи, нови кървави престрелки и нова борба за власт. 

Като цяло интересът към “Под прикритие” последно време нарасна доста. Напоследък обаче повече се шуми около новия сезон, който предстои да бъде заснет, отколкото за предишните, които добиха популярност по цял свят и се радваха на изключително голям успех. А българските фенове на “Под прикритие” се надяват и новия сезон да е също толкова интересен, колкото предишните четири и да няма толкова много турска реч, заради която доста от българските почитатели на филма се отказаха да го гледат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *