Подигравка! Сравниха Нанси Карабойчева с Мис Пиги

Нанси КарабойчеваБез съмнение Нанси Карабойчева е сред най-красивите носителки на титлата Мис България в последните години. Въпреки това обаче сладураната от село Юнаците доста често е подлагана на подигравки в социалната мрежа Фейсбук. На едно от последните снимки на блондинката от Бали обаче потребителите стигнаха доста далеч в изказванията си.

“Мале, прилича на Мис Пиги”, “Тая пак ли на каубойка се прави”, смеят се потребителите. Истината е, че родната хубавица действително изглежда доста изморена на снимката. Трябва да се отбележи обаче, че въпросният кадър Нанси е направен малко след като момичетата пристигнаха в Бали от Индонезия. Промяната се наложи след като ситуацията в столицата Джакарта стана напечена заради религиозни бунтовници, които протестираха заради провеждането на конкурса в града.

Затова организаторите решиха да не рискуват безопасността на момичетата, претендентки за короната. И снимката на Нанси е правена след изморителния полет и разправии с куфари, багажи и какво ли още не. Така че е съвсем нормално хубавицата да изглежда уморена, защитават я почитателите й.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *