Платил ли е „Биг брадър“ на Дими, за да мълчи?

ДимиДрами, трагедии и брутални манипулации белязаха тримесечното шоу “ВИП брадър” и “Биг брадър ол старс”. Въпреки мълчанието на участниците и на екипите, въпреки старанието на Нова тв, все повече въпроси се нуждаят от отговори.

“ШОУ” пита:

• Опитвала ли е Деметра да се свърже с баща си Дими, преди да се самоубие и било ли й е отказано?

• Платил ли е “Биг брадър” на Димитър Казълов, за да го накара да мълчи от страх, че разследването в България и Англия може да покаже съпричастност на продуцентите? Приел ли е Дими подкуп от страх, че истината за семейството му може да се разкрие, а тя не е лицеприятна?

• Дал ли е “Биг брадър” наградата на Орлин Павлов като компенсация за побоя, нанесен му от Багата и срещу неговото мълчание?
Не вярваме да получим отговор, но съмнението за нечисти сделки отдавна гризе зрителите.

Човек от Нова тв заяви пред “ШОУ” миналата седмица, че Деметра е преживяла истински психически срив и е искала да говори с баща си, но от “Биг брадър” са й отказали. “Разбира се, че не е търсила контакт с баща си” заяви продуцентът на шоуто Нико Тупарев. Той обаче го направи ден след публикацията в “ШОУ”, въпреки че беше коректно потърсен от нас преди това, а ни заяви само: “Нямам какво да кажа по темата”.

24 часа по-късно самият Дими се почувства длъжен да оправдае продуцентите и Нова тв със странното “Благодаря на Нова и на “Биг брадър” за дискретността и разбирането по случая ми. Не ме интересуват гнусните писания на жълтите издания, но роднините ми са оскърбени и гневни и за това искам да е ясно, че по мое желание не се дава инфо от Нова и ББ. Не искам да бъдат обвинявани и им благодаря за коректното отношение.” Веднага след този коментар из Нова тв плъзна слух, че Дими е взел не само двоен хонорар за участието си, но от телевизията дори са поели разноските по погребението на дъщеря му и с това са купили мълчанието му завинаги.

Нищо не остава скрито и за това е показателно мълчаливо пренебрегваната драма с пияния Благой Иванов във “ВИП брадър”. Въпреки че Орлин беше целия в синини и травми след “закачките” на ММА-боеца, и участниците, и продуцентите се правеха, че всичко е било в реда на нещата. “Пийнал, повеселил се”, коментираха в един глас всички.

Месец след драмата обаче бившата приятелка на Багата – Златка призна с половин уста, че Орлин го е отнесъл по-тежко от предполагаемото.

„И аз чух, че Багата е ударил Орлин, но не съм го видяла с очите си. Наистина Орлин излезе от Къщата след това“, разкри в „Горещо“ Златка Димитрова. „Тогава всички съквартиранти се скриха като мишки, защото ги беше страх от Благой“, поясни още Черната Златка.

Източник: БЛИЦ

Един коментар по “Платил ли е „Биг брадър“ на Дими, за да мълчи?

  1. По-големи простотии не съм чел, който не е гледал биг брадър може и да ви повярва на простотиите- бахти провинциалната псевдожурналистика и помиярщината

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *