Пламен Орешарски живее като баровец

Етикети: , , , ,

Пламен ОрешарскиБившият премиер Пламен Орешарски живее като истински баровец. Той посрещна Нова година в един от хотелските комплекси на бургаските милионери братя Диневи. Социалистът купонясва в ски комплекс „Гранд манастир“ в Пампорово. Там той посрещна новата 2015 година като истински баровец. Политикът беше в компанията на приятели.

Не за пръв път той е гост в комплекса на бургаските милионери. Персоналът го описва като много любезен и изключително щедър клиент. Пламен Орешарски винаги оставя големи бакшиши, коментират служители в ски комплекса на братя Диневи.

Голямата компания на бившия премиер посрещна 2015 година с отрупана трапеза. Впечатление на празнуващите в ресторанта направи и фактът, че Пламен Орешарски не пести за приятелите си.

Освен с изискани ястия той ги глези и със скъпи питиета. Цяла вечер Пламен Орешарски поръчва за приятелите си най-скъпото уиски „Джони Уокър“ – платимум серия. Бутилка от изисканото питие струва средно около 200лв. в магазинната мрежа, но в празничната нощ Пламен Орешарски е броил по 600 лв. за бутилка в ресторанта на тузарския концерт.

В същия ресторант Нова година посрещна и Мая Манолова. Червеното острие празнува с няколко от най-близките си приятели. Заедно с червената депутатка беше и любимият й Ангел Найденов. Въпреки, че тя беше през няколко маси от компанията на Пламен Орешарски, бившият премиер вдигна наздравица в нейна чест. Бутилка от любимото питие на бившия премиер получи и масата на Мая Манолова.

Голяма част от българските депутати посрещнаха Нова година в правителствената база в Пампорово. Кувертът в новогодишната нощ там струва скромните 85 лв. на човек, научи ПИК.

За разлика от тях Мая Манолова и Пламен Орешарски избраха комплекса на братя Диневи, където са платили тройно повече за куверт в празничната нощ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *