Официално! Тачо показа новата си приятелка!

Етикети: , , , , , ,

Тачо показа новата си приятелкаСлед като цяла България видя, че Жени и Тачо определено имат проблеми и бракът им е по-скоро мъчение, отколкото щастие, след излизането си от ВИП Брадър, семейството реши да си даде почивка. Тачо вместо да се стресне обаче и да положи малко усилия, за да задържи жена си, той показа НОВАТА СИ ПРИЯТЕЛКА.

По всичко си личи, че за Жени и Тачо вече няма шанс да се съберат и двамата са поели по различни пътища. Нещо повече. Явно Тачо дори вече е прежалил жена си и е открил любовта в друга. Именно с нея той се появи на светско събитие не отдавна, но не пожела да разкрие името на девойката пред медиите. Свидетели обаче разкрили пред kliuki.net, че Стефан Манов е изглеждал изключително щастлив и с широка усмивка в компанията на новата си приятелка.

За сега самият Стефан Манов не е коментирал дали това в наистина новата му приятелка, или момичето му е било просто придружителка за светското събитие. Всички забелязали обаче, че Манов си тръгва с нея под ръка в малките часове на нощта. Дали са завършили вечерта само двамата, усамотени някъде, или Тачо кавалерски е изпратил девойката до домът ѝ, също не можем да коментираме. Едно обаче е сигурно- краят между Тачо и Жени е факт, щом Манов дръзва да показва новата си пред обществото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *