Отнемат короната на “Мис Вселена”- Паулина Вега?! Журито било подкупено?!

Етикети: , , , , , , , , ,

Мис ВселенаКонкурсът на красота “Мис Вселена” се разтресе от жесток скандал. Причината за това е избраната за победителка –колумбийката Паулина Вега.

Тазгодишното издание на конкурса се проведе в Маями, а публиката в залата и феновете из цялата социална мрежа изригнаха веднага, след като за победителка бе избрана “Мис Колумбия”- Паулина Вега. Тя дори бе освиркана веднага, след като сложиха тежката корона на главата ѝ, а из виртуала веднага запозна да се спекулира, че е имало задкулисни игри и победата е нагласена. Разярени форумци дори поискаха веднага да ѝ бъде отнета короната. Причината за всеобщото недоволство бе факта, че през цялото време фаворитка на журито и на публиката бе “Мис Ямайка”- Каси Фенел.

Каси се представи повече от брилянтно по време на всички кръгове от конкурса и до последно бе сочена за категорична победителка. В последния момент обаче журито определи Паулина Вега като победител, а Фенел не бе избрана дори в челната тройка. Веднага след това настъпи масово недоволство в публиката и социалните мрежи, където дори коментираха, че журито е подкупено и трябва Доналд Тръмп веднага да разследва скандала, предадоха колегите от kliuki.ws.
За сега официален коментар от организаторите на конкурса относно избора на победителката на “Мис Вселена” няма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *