Опа! Уличиха Коцето в измама! (ФОТО)

КонстантинКонстантин от първи любимец на девойките в кръчмите се превърна в посмешище.

Заради „бизнеса” и младото булче в къщи, певецът реши да понамали нощните участия и да помисли върху здравословния начин на живот. След това пък реши, че като не флиртува безогледно като едно време, трябва поне да изглежда по-добре, предават от kliuki.bg.

За да продължи да побърква девойчетата и да не дава повод на хубавото Наде да поглежда в страни, Константин реши да влага свръх усилия във фитнеса. И той като новия тийн-любимец Фики Стораро може да се похвали с приличен резултат. За съжаление и той като синчето на стария си приятел Тони стана за мезе заради болезнената си суета!

Вместо истерични обяснения в любов, много „аааах” и горещи предложения, Коце беше съсипан от подигравки, заради коментара си във Фейсбук!

Дълго време „гледахме” филма „Всички обичат Константин”, но всичко си има край! Сега почитателите му го коментират: „Какви мускули?! Химия, Коце! Не сме прости!”, „Да бе, като тебе няма! Защо лъжеш хората?”, „Добре, че „зобиш” иначе ще видиш такава маса, ама друг път!”

Най-страшното е, че дори го обвиняват, че ползва фотошоп като Фики Стораро и затлъстелите си колежки! Демонстрираните бицепси и гръдни кошове изглеждали подозрително еднакви!

Къде е истината – само Константин и администраторите на страницата му знаят. Важното е, че дори и да си всеобщ любимец, не можеш да си позволиш неискреност с публиката.

Константин трябва да помисли добре, когато реши да се състезава с младите лъвове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *