Н. Цонев: Бареков играе ролята на послушко в „империята на Пеевски“

БарековТезата му, че всичко пари са от собствения му джоб звучи наивно дори и за баба Пенка от с. Мало Конаре

Николай Бареков се хареса в ролята на „новия“ политик и не иска да приключи водещата си роля в шоуто „България без цензура“. Това разкри лидерът на „Нова алтернатива“ и бивш министър на отбраната Николай Цонев.

Той подчерта, че последните няколко седмици има сериозни трусове в ББЦ и неговите партньори. А след като ГМО-политикът взе страна при развода „Цветанов – Пеевски“, лъснаха ясно източниците на пари за партията му, защото тезата му, че всичко идва от собствения му джоб, звучи прекалено наивно дори и за баба Пенка от с. Мало Конаре.

Само конгресът на ББЦ в НДК струваше повече от 100 000 лв., а отделно той плаща офиси, заплати, наеми, лична охрана, луксозни джипове, коментира лидерът на „Нова алтернатива. Цялата тази инвестиция донесе един евродепутат на коалицията около ББЦ – макар и не с 250 000 гласа, както твърди Бареков, а с около 12 000 по-малко. Но за да продължи да съществува този проект, трябват още пари. При това много пари. Затова лидерът на ББЦ избра „успелия мъж на 33 години“. Пак затова последните дни той декламира как е „на предела на изпитанието на човешката, психическата и физическата издръжливост“ и ако медиите не го подкрепят, той ще се оттегли. Това сърцераздирателно обръщение си е признание в послушание към притежателя на медийна империя, коментира Цонев.

Според него именно тези взаимоотношения и зависимости между Бареков и депутата от ДПС са причината Ангел Славчев да напусне ББЦ. И тъй като всяко финансиране си поставя и някои условия, вчера ВМРО също се разграничи и напусна формацията. Тепърва предстои да видим на какво още е готов Бареков, за да удължи ролята си на водещ в шоуто „България без цензура“, посочи в заключения Цонев.

Източник: faktor.bg

2 коментара по “Н. Цонев: Бареков играе ролята на послушко в „империята на Пеевски“

  1. Ако имаше нещо-Каракачанов щеше да го каже.Другото е измислица и празни приказки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *