НОВ ВЪОРЪЖЕН ОБИР В СТОЛИЦАТА: МАСКИРАН С ПИСТОЛЕТ ВЗЕ ОБОРОТА НА ДЕНОНОЩЕН МАГАЗИН

Police bgnes

Вчера бяха обрани банков клон в София и друг – във Враца

Маскиран мъж с пистолет е влязъл в денонощен магазин в столичния квартал „Изток,“ заплашил персонала и е взел оборота. След това е избягал, съобщи БНР. Полицията го издирва. Не се съобщава колко пари са били откраднати.

В сряда маскиран мъж заплаши с пистолет персонала на банков клон в търговски център на булевард „Цар Борис III“ в столицата и успя да открадне 11 000 лева, а в понеделник също имаше банков обир – на бул. „Мадрид“ в София, при който нападателят задигна около 15 000 лева.

По неофициална информация има задържан от полицията за единия от банковите обири.

Двама маскирани и въоръжени мъже нападнаха касов център във Враца снощи и го ограбиха. Единият от нападателите отворил вратата и с нож в ръка поискал да му дадат парите. Другият останал да пази навън. Прибрали парите в найлонов плик и избягали в неизвестна посока.

„В 19.13 часа нахлуват двама маскирани, заплашват едната касиерка с нож и искат парите. 3988 лв липсват от касата. 4 охранителни камери са ги заснели”, разкри собственикът на офиса Ивайло Иванов по Нова тв днес. „Касиерките са инструктирани, ако се случи такова нещо, да пазят здравето си и живота си, допълни той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *