Нова визия! Фолк дивата Рени пусна мустачки (ФОТО)

Фолк певицата РениФолк певицата Рени изненада феновете с тотално нова визия. Изпълнителката, която е сред легендите на поп фолка обаче допусна малък гаф — появи се с мустачки.

Гафът стана по време на снимките на новото й парче “Мъжете също плачат” — балада, която успя да докосне голям кръг от почитатели и да провокира масовото внимание.

Но това, което фолк певицата пропусна, е, че на снимките изобщо не изглежда така, както подобава на популярна звезда.

Докато снимаше кадрите от новия си клип и работата по него зад кадър, Рени реши да се щракне в близък план. Така успя да смути феновете си с малък пропуск — мустачките, които тъмнеят над горната й устна и не подхождат на дама с претенции за звезда и имидж на такава.

Това е голям пропуск от нейна страна. Макар че фолк дивата е известна като жената с най-красивата усмивка в бранша, а песните й от зората на фолка все още се слушат и харесват, непонятно е защо е пропуснала да оформи вида си.

 

Някои от феновете на певицата смятат, че откакто е започнала да стои далеч от светлините на прожекторите Рени се е позапуснала. И наличието на мустачки недвусмислено го доказва, пишат от kliuki.ws.

Един коментар по “Нова визия! Фолк дивата Рени пусна мустачки (ФОТО)

  1. Ха-ха излагате се , самата снимка е с лошо качество и когато с изрязали снимката и сте я уголемили се получило лошо качество.А и да не мислите , че нейният професионален екип или дори тя самата ще допуснат да се случи това по време на снимки?!Поразсъждавайте малко…Ако наистина е така , покажете ни друга снимка от снимачната площадка на клипа да видим дали е така !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *