Николета със скандални РАЗКРИТИЯ за Благой Георгиев

КалинаЕксполовинката на Гонзо Калина Паскалева проговори.

Николета Лозанова не подмина никоя звезда в предаването си снощи. Освен световните звезди като Мел Гибсън и Том Джоунс, водещата на „Поверително от NL“ извади на бял свят потресаващи тайни и за някои от най-популярните футболисти като Благой Георгиев. Бившият на фолк певицата Лияна лъсна в центъра на грандиозен скандал. Една от най-провокативните гостуващи звезди в предаването – Калина Паскалева разкри потресаващи факти за него.

Бившата приятелка на Гонзо, която разказва за живота на момичета за специални услуги, не подмина и футболната звезда. Тя сподели, че години наред Джийзъса се е подвизавал в компанията на такива и при това не бил особено дискретен за отношенията си с тях. Самата Калина заяви, че лично не е имала подобни контакти с Благой Георгиев, но е отлично запозната, тъй като за една от случките й е разказала нейна близка преживяла това.

Разкритията хвърлиха в смут феновете на футболната звезда, тъй като Калина бе откровена докрай пред камерите какви ги е вършил футболиста. И намекна, че дори да има съпруга и семейство днес, може би е не забравил старите си навици.

По думите на Калина много от момичетата, които днес са известни и са направи кариери като модели и се смятат за звезди, също са минали по този път. „Всички го знаят, но никой не се престраши да го каже на глас“, споделя тя и допълва, че предстои да направи и други разкрития, пишат от kliuki.net.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *