Ники Кънчев е супер зле! Какво ли му има?! (ФОТО)

Ники КънчевНики Кънчев е все по-зле – подпухнало лице, треперещи ръце, а как само стоеше на екран преди…

Водещият изглежда все по-зле – подпухнало лице, треперещи ръце, а как само стоеше на екран преди…

Ники Кънчев е все по-зле, при това не само като водещ, критикуват го зрителите на Биг Брадър, пишат от kliuki.net.

„Той вече не прилича на себе си, с всеки изминал сезон, визията му е все по-тревожна!”, „Направо нямам думи, пелтечи от време на време, даже забелязах, че ръцете му треперят!”, обсъждат го в мрежата.

Наистина, ако се вгледаме добре в лицето на Ники Кънчев, ще забележим, че то е много съмнително подуто. „дано да няма някакви проблеми… неприятна работа!”, умуват още във виртуала.

Според някои, по всяка вероятност Ники Кънчев прекалява с питиетата вечер и затова има вид на току-що изтрезнял.

Само, че така е недопустимо да се показваш в ефир, смятат те. Напрежението сигурно си казва думата при Ники Кънчев. От години той е лице на живи предавания, поема доста ангажименти и умората започва да си личи. Нищо чудно, като всеки българин, да се утешава с чашката, но щом още изпълнява задълженията си, значи нещата са в границите на нормалното, обобщават трети.

Притеснителният вид на Ники Кънчев даде повод за асоциация с друго персонаж от екрана – Росен Петров. Знаете, че той от сума месеци насам, стресираше хората, които го следят.

В случая обаче не може да се сравнява, защото Росен Петров имаше грижи със счупения си нос, а за Ники Кънчев такъв факт не е известен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *