Нервен шофьор помете протестиращи на „Орлов мост“

ПотърпевшПротестът в София пак стигна до насилие. Момчета с качулки се нахвърлиха върху коли, преминаващи по кръстовището и потрошиха стъклата на една от тях.

Полицията реагира светкавично и ги закопча. Оказа се, че те са били провокирани. Изнервени шофьори се опитваха да се придвижат по кръстовището. Червен “Опел” се опита да пробие блокадата. Според очевидци, шофьорът не спрял на кръстовището и понесъл един от протестиращите върху предния си капак. Блъснати са няколко души. Това предизвика недоволството и последва трошене на стъклата на колата. Последва и меле, гнневът на хората се изля върху шофьора.

Протестиращите, обаче, настояха хулиганите да свалят качулките си. Полицията отведе пострадалите и събра личните карти на присъстващите. Шофьорът също е отведен от полицаите.

Единият от блъснатите разказа, че е е блъснат случайно. Шофьорът нарочно форсирал колата. Той прехвърчал през капака на колата. “Господинът прегази много граждани”, каза пострадалият Андрей Андреев.

Източник: БЛИЦ

Един коментар по “Нервен шофьор помете протестиращи на „Орлов мост“

  1. Зимните протести – режисирани, финансирани и реализирани с дружното коалиционно участие на КОМУНЕТА, ТУРЧЕТА и АНАРХОФАШЕТА (жадни за власт) – истинска „недемокрация“. След това ГЕРБ пак би всички!
    Комунистите – без турците са абсолютен аут!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *