Неочаквано! Преслава приключва с пеенето! ВИЖТЕ защо!

ПреславаПреслава слага край на участията си на сцената!

Така се говори все повече из поп фолк средите.

Най-обичаната певица ще става Мария номер две и ще прави само клипове, песни, фотосесии и ще дава интервюта. Гаджето й Жоро Бирмата забранил на изпълнителката да приема участия и сега тя отказва офертите да пее из кръчми, дискотеки и барове, пишат от Хот Арена.

Според запознати Бирмата ревнувал до полуда поп фолк дивата и му било писнало от напористи фенове, които се докопват до нежната му половинка. Той бил готов да издържа Преслава и да й дава пари, за да записва песни и да снима клипове, но участията по кръчмите вече са тема табу.

Жоро Бирмата дори наел охрана, която да пази изгората му по време на участия, но й това не намалило ревността му. Освен това Преслава пътува непрекъснато и двамата не се виждат толкова често, колкото желаел богаташът. Ето защо той забранил на Певицата да ходи по участия и тя вече отказва предложения за пее из заведенията. Родителите на Бирмата също са доволни от новото положение, защото те искали внуче, но натовареният график на Преслава все не позволявал това да се случи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *