Невероятно! Жена свали 45 кг, за да изненада мъжа си (ВИДЕО)

Мисти ШафърЕдна необикновена история за силата на любовта и човешката воля…

Мисти и Лари Шафър са заедно още от гимназията. Тя е била дамата му на бала, той пък – неиния кавалер. Двамата сключват брак през октомври 2008 година. Лари е военен. Той никога не е казвал нищо относно наднорменото тегло на жена си, предават от дама.бг.

Когато Лари е изпратен да служи в Афганистан за една година, през 2012, Мисти решава, че иска да влезе във форма. Когато мъжът й тръгва, тя тежи около 118 килограма, когато се връща – тя е по-малко от 70.

Сега Мисти, която е на 25 години и живее в Северна Каролина споделя, че се е борила с наднорменото си тегло цял живот, дори като дете. Всеки път, когато е опитвала да пази диета, е получавала хранително разстройство. Преди да забременее с дъщеря си, тя взима хапчета за отслабване и губи 27 кг. За съжаление обаче свалените килограми бързо се покачват. В „най-тежкия” си период, Мисти тежи 136 кг. Тя е висока 1,67 см.

Мисти Шафър е прекалено уморена от всичко и всички. Тя иска да изненада съпруга си и работи здраво за по-добър живот както за семейството й, така и за самата нея.

Нейната първа мисия е била да изхвърли всички „боклуци“, които ежедневно включва в менюто си. Спира да пие газирани напитки и се опитва да ограничи течностите, които приема, до вода и кафе. Тя споделя, че най-трудни за нея са били първите 3-4 месеца. След този период, всичко става по-лесно, самата тя започва да изпитва нужда от повече здравословни храни и вода.

Работата на Мисти също се явява като предизвикателство за нея – тя е личен купувач в супермаркета. На обяд топлото печено пиле мирише толкова добре, но тя се е научила да вижда не него, а големия поддържан салатен бар на магазина, както и многото зеленчуци.

Всекидневната закуска на Мисти включва овесена каша с плодове или зърнено блокче. В дните за почивка тя си приготвя колбаси, яйца или палачинки, като внимава с размера на порцията си. Около 10 часа сутринта тя си прави лека закуска под формата на плодове или моркови. Обядът включва салата или половин сандвич с някакъв зеленчук или плод. Следобедната закуска може да бъде кисело мляко. За вечеря Мисти предпочита крехко месо, зеленчуци и много малка порция нишесте.

Големият ден – завръщането на Лари Шафър, е на 15 май 2013. Войникът никога не е виждал жена си без своите сто и няколко килограма, дори в гимназията. Когато го вижда на летището, Мисти не знае какво да каже или направи. Тя просто се хвърля в обятията му, а Лари, от своя страна, остава без думи, изричайки само едно „Уау”. Това е първият път, когато той успява да я вдигне, когато я прегръща. Ето за този момент всичко си струва.

Другата голяма изненада за Лари е, че жена му е купила нова къща. Сега тя носи дрехи, които са с размер, в пъти по-малък, от този, който е носила преди. Мисти обожава да пресмята, колко много е спестила само от този факт. Тя осъзнава през какво е преминала, за да стигне до тук и е безкрайно щастлива. Всъщност, и сега, щом Лари я вдигне, тя не може да повярва, че това наистина се случва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *