Мутрите вилнеят! Разбиха главата на турист, заснел безчинства на бабаити (ВИДЕО)

Мутри от Слънчев брягГрамадна мутра (със зеленото яке на снимката) стовари тежко кроше в лицето на турист, който заснел с GSM-а си как няколко здрави бабаити нахлуват със „Зил“ в частен имот в сърцето на Слънчев бряг.

Още в сряда на терен до дискотека „Викинг“ седем бабаити с черни маски на очите започват да трошат камерите за видеонаблюдение с бухалки. След това главорезите изкъртват металните заграждения и паркират там грамаден камион пълен с камъни.

От новите кадри, се вижда как млад мъж заснема с телефона си действията на мутрите. Действията му не остават незабелязани от анаболните гиганти. Един от тях се приближава застрашително към туриста и забива тупаник в главата му. За щастие, макар и с разбита глава летовникът успява да избяга.

Очевидци на грозната сцена разказват, че след инцидента на мястото е пристигнала полиция. Униформените обаче се поразходили за няколко минути около намиращите се в близост магазини и си тръгнали.

Това е поредното скандално бездействие от страна на полицията в Слънчев бряг.  Няколко седмици по-рано същата наказателна бригада, която паркира „Зил“-а, нахлува в имота с жълт бус и започва да блъска паркираните на територията му автомобили. Тогава компетентните органи скандално констатират, че спирачките на буса са отказали.

Потърпевшите многократно подават сигнали в полицията, в които описват, че са обект на атака от бизнесмена Пламен Петков и хората му. В жалбите е описано, че въпросните лица многократно са заплашвали собствениците на имота с убийство, а за да покажат какво ги очаква им изпращали и куршуми.

Началникът на полицията в Бургас комисар Милен Димитров обясни, че по случая са заведени 4 досъдебни производства, но трябва ли полицията да чака някой да бъде екзекутиран, за да се намеси решително.

Източник: pik.bg

2 коментара по “Мутрите вилнеят! Разбиха главата на турист, заснел безчинства на бабаити (ВИДЕО)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *