Мобилните оператори измислиха нова измамна схема!

Етикети: , , , , , , ,

Мобилните операториЯвно родните мобилни оператори са доста добри лъжци и за пореден път успяха да измислят нова схема, с която да лъжат хората, за да набират все повече клиенти. А вече дори има и потърпевши.

Всъщност, цялата измамна схема се състои в това, че служители на даден мобилен оператор се обаждат на човек, който е клиент на конкурентен оператор и започват да го примамват да подпише договор с тях, като му предлагат доста по-изгодна оферта. Когато обаче клиентът съобщи, че не се интересува, защото има още няколко месеца до изтичане на предварително подписания договор с тарифен план започват истинските лъжи. Именно тогава служителят на дадения мобилен оператор обяснява на човека от другата страна на слушалката, че от 2015 година вече има нови правила, които позволяват на всеки клиент да прекрати моментално настоящия си договор, без да плаща неустойки. ТОВА ОБАЧЕ Е ЛЪЖА! Докато клиентът се усети обаче вече е прекалено късно и така подмамен да плаща по-малко пари за телефон се оказва, че трябва да плаща дори двойно повече.

Тези нови “правила”, които уж са влезли в сила тази година са нереални и нямат нищо общо с действителността. Вече дори има един потърпевш от новата лъжлива схема на мобилните ни оператори– мъж от София. Именно той алармирал в медиите и обяснил как е бил брутално излъган от родните мобилни оператори, писаха колегите от razkritia.com. За съжаление обаче, за него вече е късно, защото вече е подписал договор с единия оператор и плаща неустойки на другия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *