Младият МЕРИНДЖЕЙ иска обезщетение! Всеки иска да се „фота” с него!

Младият МЕРИНДЖЕЙ“Какво е това нещо? Направили кола “Меринджей”, фланелки с надпис “Меринджей”, три кючека с моя образ”, възмущава се 35-годишният Янко Радев от варненското с. Градинарово, пише “24 часа”. През май той се обърна към предаването “Съдебен спор” по Нова тв, за да води дело затова, че не му дават да вижда сина си Янислав. “Непрекъснато ми се обаждат хора от къде ли не – от България, Германия, Гърция и Русия. Идват в нашето село да се снимат с мен. Онзи ден писах до “Съдебен спор”. Искам да се разберем за някакво обезщетение. Не знам откъде накъде и “Господари на ефира” са разпространили моя образ.

Аз се обърнах към телевизията, като мислех, че нейното съдебно решение има истинска сила. Исках да виждам детето си, а то какво стана. Отивам в Провадия и всички ми викат: “Меринджей, ела тук да се фотам с теб”, ядосва се Янко.

Мъжът работи към “Социални грижи” в общината и в момента отговаря за 39 души, заети по социални програми.

“Не може така. Бяхме седнали хляб да ядем. Изведнъж идват камерите и ни се намесват в живота. Сега където и да се появя, в магазина или в центъра, всички ми викат: “Иди да се видиш в интернет, навсякъде те има.”  Аз съм обикновен човек, на 49 г. съм, изкарвам си честно хляба и не искам да ставам известен”, казва Свилен Иванов, на когото казват Асан. Той е бащата на Ангелина и един от главните герои в тв кадрите с младия “меринджей”.

Източник: mignews.info

Един коментар по “Младият МЕРИНДЖЕЙ иска обезщетение! Всеки иска да се „фота” с него!

  1. Янко стига бе,имаш се за нещо повече,но мангалията си я показваш.Живееше на севера и те познаваме………бе що не с скриеш някъде и не излизай…….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *