Михаел Шумахер излезе от комата, скриха го в Швейцария

Михаел ШумахерМихаел Шумахер е вън от комата и напусна клиниката в Гренобъл. Знаменитият пациент напусна Франция при пълна секретност и по всяка вероятност е настанен в частна клиника в Швейцария. За това свидетелства и фактът, че семейството му започна пълно реновиране на дома си край Женева. Предполага се, че Шумахер ще бъде настанен в някоя от близките клиники, предават от kliuki.net.

Мениджърката на Михаел Шумахер Сабине Кем официално оповести, че той е буден, в съзнание и е контактен. Тя обаче категорично отказа подробности и обясни, че сега предстои най-тежкото изпитание за шампиона от Формула 1—неговото пълно възстановяване.

Скептици обаче се съмняват, че Сабине Кем казва истината. „Той има тежка мозъчна травма, съсиреци в мозъка и увреден череп—какви са шансовете отново да се възстанови?“, коментират мозъчни специалисти в общественото пространство. Сабине Кем обаче е категорична, че пилотът ще се оправи. Засега обаче конкретна информация около състоянието му няма.

Според тях семейството на Михаел Шумахер просто е взело решение да премести най-накрая пилота от университетската клиника в Гренобъл. Последните три месеца многократно бяха отправяни намеци към тях, че има и по-спешни случаи, на които трябва да бъде обърнато внимание, а те ангажират държавни специалисти и възпрепятстват лечението на гражданите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *