Мистерия! Пътник от изчезналия малайзийски самолет: Отвлечени сме?

Диего ГарсияГолям американски блогър и специалист по теория на конспирацията направи сензационни разкрития по повод изчезналия малайзийски самолет.

Според данните самолета не се е разбил, а е отвлечен и приземен в американската военна база Диего Гарсия, в близост до Малдивските острови, като информацията идва от пленен пътник на борда, съобщи Нова телевизия.

Американският блог писа късно снощи, че съобщението от пасажера е 100% истинско и опровергава мнението на скептици, че всичко това е фалшификат, предават от novini.bg. Едва ли ще узнаем някога цялата истина, но си струва да се замислим и вземем предвид следните данни.

Преди няколко дни излезе съобщение в мрежата, изпратено от един от пътниците на изчезналия Боинг, като той твърди, че самолетът е бил отвлечен от неизвестни извършители. Филип Ууд е американски гражданин, инженер от IBM летял на борда на полет МН370, който изчезна мистериозно и до момента не е открита нито една отломка!

Съобщението изляло в профила на американския инженер гласи следното: „Държан съм в плен от неизвестни военни с торба на главата и не знам точно къде съм. Самолетът ми беше отвлечен и успях да скрия мобилния си телефон в гащите по време на акцията. Казвам се Филип Ууд и съм затворен отделно от останалите пътници и най-вероятно са ме дрогирали, защото не се чувствам адекватен.“

Според jimstonefreelance.com, инженерът е направил снимка в тъмното със своя Iphone 5, като е използвал гласовата команда на устройството, за да продиктува съобщението и да го качи в мрежата.

В подкрепа на теорията си , американският сайт публикува и снимката изпратена от Филип Ууд. Тя е абсолютно тъмна, тъй като пленникът се намира в килия, но интересният факт е, че когато запазите снимката на вашия компютър и натиснете с десния бутон излиза меню. В това меню влизате в Properties и Details. Там има данни за дата на заснемане, използваното устройство, както и GPS координатите, които телефона записва при всяко заснемане с него. От там идва и доказателството, че това е снимка, изпратена от района около военната база Диего Гарсия на 18-ти март.

Това е предполагаемата снимка изпратена от Филип.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *