Мистерия! Вижте как жена преминава през ПРИЗРАК! (ВИДЕО)

жена преминава през ПРИЗРАКИстински феномен е запечатан от улична камера, охраняваща движението в центъра на японската столица Токио, показващ как жена премина през призрак.

Едно видео взриви интернет пространството преди броени дни.

Този мистериозен клип е гледан повече от 36 млн. пъти в най-големия сайт за видеосподеляне YouTube, пишат от chudesa.net.

Мистерията наистина е пълна. От уличната камера се виждат пешеходци, които си крачат по задачите си, всеки погълнат от мислите си. Вижда се и жена, която се задава и говори по своя мобилен телефон. Пред нея се вижда фигура на мъж, стоящ напълно статично.

Жената продължава да върви напред. Тя сякаш не го забелязва и преминава буквално през него, все едно няма нищо на пътя си. Пешеходката продължава да върви, явно за нея нищо странно не се е случило. Доста любопитен е факта, че се оказва как и другите участници на пътя също не забелязват това чудо.

Но уличната камера е запечатала тази мистика, за да можем и днес да я видим. Гледайте и вие видеото. Мислите ли, че призраците наистина съществуват или просто това е монтаж или дело на развинтеното ни въображение?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *