Мира Радева и Пламен забъркани в любовна интрига във ВИП Брадър?!

Мира РадеваОбратите в Къщата на ВИП Брадър взеха да стават все по-неочаквани. И дори на моменти налудничави. Последната клюка, която вълнува съквартирантите, са отношенията между Мира Радева и Пламен. И докато набеденият за бизнесмен мъж използва умело социоложката, за да плете собствените си интриги, то останалите участници в шоуто имат сериозни подозрения, че Мира е хлътнала по доста по-младия от нея Пламен.

Налудничавото на пръв поглед твърдение се потвърждава и от разпита, който ВИП Брадър проведе по-рано днес на Йоана. Певицата, която също изпитва симпатии към бизнесмена, беше привикана в Изповедалнята, за да отговаря на въпроси за отношенията между Мира и Пламен. И едно от отправените й запитвания беше именно дали смята, че социоложката е влюбена в саботьора.

Какъв е отговорът на певицата, ще разберем по-късно тази вечер. Факт е обаче, че в последните седмици Пламен се превърна в най-недолюбвания персонаж в Къщата. По-мразен дори и от социоложката. А тя самата остана единственият му защитник пред останалите. Дали зад това се крие единствено приятелска подкрепа или нещо повече? И докато част от зрителите възнегодуваха срещу подобна възможност, най-малко заради възрастовата разлика, то други въобще не изключват тази възможност.

“Има два брака зад гърба си, а и сегашната й половинка е по-млад от нея. какво й пречи”, подсмихват се форумци, пишат от kliuki.net.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *