Мая Манолова бяга от протестиращи, дори бакшиш не я взе в таксито си!

Мая Манолова бяга от протестиращиСпоред червената депутатка журналистите драматизират прекалено много случващото се пред парламента…

Червената депутатка Мая Манолова беше подложена на жестоко унижение от страна на таксиметров шофьор. Заместник-председателят на парламента беше буквално изхвърлена от таксиметров шофьор от колата му. Случката се разигра малко по-рано днес близо до сградата на президентството. Депутатката от БСП се опита да разговаря с протестиращите граждани, но те не й дадоха никаква възможност, тъй като я освиркаха бурно.

Единственото, от което се вълнуваха събралите се граждани, беше да получат отговор на въпроса кога кабинетът, оглавяван от Пламен Орешарски, ще подаде оставка. Очевидно стресната Манолово се опита да избяга от протестиращите като се качи на стоящо наблизо такси. За неин огромен ужас обаче бакшишът категорично отказа да я приеме и я накара да слезе от колата му. Унизената Манолова трябваше да изчака да дойде специална кола на НСО, която да я изведе от обсега на ядосаните хора.

Преди да напусне мястото на протеста обаче Манолова направи последен опит да разговаря с протестиращите. Червената депутатка заяви, че хората не бива да вярват на всичко, което се пише и излъчва по медиите, тъй като по думите й, то било твърде драматизирано. Заместник-председателката на Народното събрание се опита да даде насока на журналистите как да си вършат работата, заявявайки, че трябва да бъдат по-коректни в писането на материалите си.

Източник: razkritia.com

5 коментара по “Мая Манолова бяга от протестиращи, дори бакшиш не я взе в таксито си!

 1. Точно така Майче опитай се да убедиш хората че не са прави порадвай се на народната любов и се скрии в това Село Силистра от където се появи да не те унижават

 2. Майче, не се изнервяй к..ко ! Прибери се при гаджето, налей си едно малко „Курвоазие“ и разпускай !

 3. Манолова, устатнице, дотатъчно често говориш идиотии из ефирите, просто няма начин да не сме наясно с теб. Това, което сама си причиняваш с арогантността и безочието си, никой журналист не може да ти го причини. Така че, не са ти виновни медиите. Природата е виновна, че е допуснала да се пръкне подобно недоразумение в твое лице!
  Днес таксиметровия шофьор, утре магазинерът ще откаже хляб да ти даде… Сама си го изработваш, червенушке, барабар с твоите другари и аркадаши…

 4. МАЯ МАНОЛОВА (ЗЛАЯ МАЗОЛОВА)
  http://vbox7.com/play:fa061488&start=2

  Този видео-клип показва истинската същност на Заместник-председателката на комунистическо-турско-фашисткия „парламент“ – Злая Мазолова, наскоро.

  Зад гърба на „любящия“ я Ангел-хранител Найденов, Асен Гагаузов пощипва сбръчканото вратле на кюстендилската „к…а“ (искам да кажа „кокона“, не нещо друго). Не е ясно дали депутатите си я предават като покъщнина или едновременно общо я ползват! Не си спомням друг председателстващ „парламента“ с подобна същност и прояви….
  СИПАНИЧАВИЯТ ПОРЕДЕН ОБОЖАТЕЛ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ НАЙДЕНОВ, ПОРЕДЕН ПАРЦАЛ, ТОПНАЛ СЕ В МРЪСНАТА ПОМИЯ НА КОФАТА – ЗЛАЯ МАНОЛОВА, може да изкара и танкове, за да превозва своя идеал – мръсната Злая Мазолова – завбъдеще – вместо с таксита. Може да напълни тези танкове и с помаци, турци, фашисти и да насочва тези танкове срещу масовите протести, които очакват КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ ЗАНАПРЕД. О, КАКВО ПРЕДСТОИ НА КОМУНИСТИТЕ! НЕ ИМ ГО ПОЖЕЛАВАМЕ. А отпред на танка – с разголена, но сбръчкана гръд – Злая Мазолова – “вдъхновител” на своите “любим и партия”! ….и цялата в яйца и домати!

  Ангел Найденов на младини с бившата си”
  Дърто съм моряче, не съм тарикат, СИПAНИЧАВ СЪМ и най вече ГЛУПАК. Нямам вече ХУБАВИЦА! Би ми шута моята женица Беше тихо и спокойно, а сега е ВЕЧЕ АД! Имам КУРВА “ЗЛАЯ” – ОТ КЮСТЕНДИЛ-ГРАД. Дават я в “youtube” – КАТО ЗА ИЗЛОЖБА. АЗ КАТ СЪМ ТУРУК – ВСЕКИ Я ОНОЖДА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *