Масов бунт! Плодове и зеленчуци летят към парламента! (ВИДЕО)

Масов бунтБлизо 8 000 души окупираха сградата на Парламента, а народният бунт отново ескалира с пълна сила. Недоволството този път е отправено срещу Закона за МВР, а към протестиращите и ранобудните студенти се присъединяват все повече граждани, предават от razkritia.com.

Страшното започна да става след обедните часове, когато по-агресивните от протестиращите успяха да избутат студентите назад, а те излязоха в челните редици и предприеха не твърде законни методи за изразяване на гнева и желанията си.

Към сградата на парламента полетяха купища домати, а наоколо въздухът се разтресе от гърмежи на хвърлени бомбички, пиратки и различни други пиротехнически изделия. Кулминацията дойде, когато протестиращи надхитриха полицаите и чевръсто поляха зданието с червена боя.

Огражденията пред парламента бяха ритани с такава сила, че хлътнаха навътре и бяха избутани на повече от метър разстояние.

Хаосът настърви и полицейските служители, които най-сериозно раздават предупреждения по високоговорителите и настояват за спазване на правилата за обществения ред и спокойствие.

Виковете на полицията се смесват в странен дует с крясъците на протестиращите, които преди час предприеха още по-драстични действия – подпалиха вестници и ги запратиха отново до „убежището“ на депутатите.

Протестът продължава с пълна сила и се очаква към него да се присъединят още недоволни граждани. Докъде ще стигне сблъсъкът, ще разберем след часове.

Един коментар по “Масов бунт! Плодове и зеленчуци летят към парламента! (ВИДЕО)

  1. Мръсни комунисти – същият терор и преследване – и в Украйна. Путин навсякъде мобилизира организирани червени „защитници“ на диктаторските режими, за да покажат как „народът“ е против протестите и си иска „правителствата“. Тези режими трябва да възкресят “ хомо советикус“ и да изтребват „хомо сапиенс“. Тези правителства дойдоха на власт и у нас, и в Украйна след преврати. Само че тук Борисов и Цветанов засега отърваха, организираните от Путин, Станишев, Доган, Местан, Сидеров, Пеевски, Алексей Петров готвените срещу тях убийство и затвор….. ЗАСЕГА! Юлия Тимошенко нагледно показва, в какво се изразяват целенасочените звества на антидемократичната – човеконенавистническа КГБ „дейност“. Затягат се „законите“ на полицейщината – от същите червени престъпници, които ревяха, че управлението на ГЕРБ е „диктаторски и терористичен режим“. Та ГЕРБ се отказа от властта, без следа от насилие. На това ли му казват „терор“. Отново гнила комунистическа гноясала демагогия. Не можете да спрете развитието на демократичното начало! То заради вас, мръсни червени престъпници, не доби истински европейски вид у нас. Вие поддържате уродлива същност на нашето общество, в което продължават да си живуркат доволно и безропотно селяндурите от поля и паланки. На тях не им трябва култура, свобода, демокрация. Вие отлично знаете това, защото през всички тези години учихте само децата си. Гечеви, Добреви, Бокови, Станишеви…. Останалите – нека мрат от глад, да пушат, пият, да се дрогират, изнасилват и пребиват – в чалга и неграмотност. Бъдещият българин – деградирал човек (справка маймуната от МВР – Лазаров), пълни комунистическите автобуси на път за София, скандирайки на цигански: „София не е България“ – в подкрепа на полицейския режим на милиционера Овчев. Неговият пръв помощник – маймуната Лазаров определи състоянието на пребит от полицаи човек (със счупени ребра) – като „недобро“. Според него няма нищо страшно даже и да е „малко умрял“. Срам и позор за България!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *