Мария пак се изхвърли! Омъжва се с рокля за 50 хил. лева?!

Етикети: , ,

МарияМария пак се изхвърли!

Фолк певицата Мария за пореден път показа публично, че умее да профуква хиляди левове, само и само, за да покаже на обществото колко е заможна. Съвсем наскоро певицата разкри, че приготовленията за сватбата ѝ с Християн Гущеров са към края си и остава само да избере най-важното за една бъдеща булка– булчинската рокля. 

Миньончето, както винаги, не пропусна да спомене, че сватбата ѝ с милионерския син ще бъде изключително скъпа и лъскава. Тя не веднъж изтъкна, че с любимият ѝ са готови да пръснат сумати пари, за да бъде всичко идеално. За сега не е известно дали семейството са постигнали съгласие относно въпроса, къде да се проведе сватбата. Наскоро стана ясно, че бъдещия свекър на Мария е тропнал с ръка по масата и категорично е заявил, че щом той ще плаща за сватбеното тържество иска то да се проведе във Виена, където живее от години. Мария, пък, се заинати, че иска сватбата да бъде в София, за да може да се отрази от всички родни медии. Не  се знае също колко ще бъдат гостите на церемонията, но пък за сметка на това, Мария не пропусна да спомене пред свои близки, че роклята ѝ ще струва цяло състояние.

Колегите от hotarena.net писаха, че самата Мария е споделила пред свои близки, че ѝ е много трудно да си избере булчинска рокля. Тя нямала точно определен модел, който търси, но в едно била сигурна- роклята няма да струва по-малко от 50 хиляди лева. Наскоро случайни минувачи засекли Марчето да обикаля по най-скъпите и лъскави бутици за сватбени рокли в компанията на майка си и една камара бодигардове. Вместо булчинска рокля обаче, от бутиците Мария и майка ѝ излизали с по няколко плика други покупки, защото Мария така ѝ не попаднала на мечтаната булчинска рокля. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *