Мария Игнатова съди Сидеров за 4 милиона паунда в Лондонски съд

Мария Игнатова„С иск за 4  млн. паунда ще разорим Воделн Сидеров”, се закани продуцентът Магърдич Халваджиян, след като лидерът на националистите каза по негов адрес, че плаче като вдовица за вибратор.

Продуцентът на „Господари на ефира“ е решил да води съдебен процес в британската столица за обида. Искът му е за 2 млн. паунда. Така Халваджиян може законно да „изяде” хонорара” от 10 млн лева на Сидеров, който, според започнати, е получил за ценния си глас, с който бе избрано правителството на България и срещу, което сега е въстанала цялата страна.

„Реших да е в Лондон по съвет на адвокатите, защото за подобна обида нашият съд би го глобил не повече от 20 000 лева“, обясни Халваджиян. Миналата седмица лидерът на Атака каза, че водещата на „Господари на ефира“ Мария Игнатова е „сексуална играчка от години в ръцете на мутри“. Сидеров я нарече проститутка, припомня „България Днес“. От БГ екипа на световния тв формат са решили и за това изказване на Сидеров да заведат срещу него пак в Лондон, където е централата на собствениците на Нова телевизия. И този иск е за 2 млн. паунда. Така общия размер става 4 млн. паунда.

Атакистът определи Миролюба Бенатова като „любовница на Бойко Борисов“. Той препоръча на Сашо Диков „да си извади сливиците, за да може да извършва виртуално фелацио на Бойко Борисов“.

Източник: bulgaria-news.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *